VI ŽELITE DA VAŠ ODMOR BUDE NEZABORAVAN ODMOR, KAO U FILMU ?

ONDA TREBATE ODABRATI JEDRENJE JADRANSKIM MOREM, NA 43 METRA DUGOM, LUKSUZNOM JEDRENJAKU "BARBA"
*** Barba će vas odvesti na nezaboravno putovanje gdje ćete doživjeti potpunu slobodu, opuštanje i ispunjenje svog bića, sjedinjeni s prirodom. Jedrenje uz zvukove vjetra i mora, okruženi čistom prirodom i slikovitim mediteranskim starim mjestima, sagrađenim od bijelog kamena.
*** Još jedan od razloga zašto biste trebali odabrati charter krstarenje na jedrenjaku Barba je diskretna, pristojna i profesionalna posada s kapetanom, koja dobro poznaje more, Jadransku obalu i otoke, s dugogodišnjim iskustvom u pomorstvu.
*** Na jedrenjaku Barba ćete uživati ​​u svakom trenutku svog vremena, jer je sve podređeno Vašoj udobnost. Na brodu ćete imati dovoljno vremena za, sunčanje na prostranoj palubi, kupanje, razgledavanje, sportove na vodi ili opuštanje u udobnim klimatiziranim kabinama. Također, na brodu Barba ne morate brinuti o tome dali ste gladni ili žedni, jer će biti dosta ukusnih jela i svježeg voća. Na brodu se nalazi bar u klimatiziranom salonu opremljen s TV-om, internetom i ostalom multimediom.           UGODNO KRSTARENJE S BARBOM !
PrOsPEKT           google+